Retouraanvraag

Ruilen en retourneren

Een retouraanvraag kan gedaan worden door het retour aanvraagformulier in te vullen binnen 30 dagen na factuurdatum. Het artikel moet ten allen tijden olie/vet vrij, ongemonteerd, onbeschadigd en in originele onbeschadigde verpakking retour.

 

 

 

Onderstaande delen kunnen niet retour:

- Elektrische delen
- Speciaal voor u bestelde delen
- Delen welke doorgaans niet in onze voorraad zijn opgenomen 

 

Indien uw aanvraag in behandeling is genomen kunt u de volgende beoordelingen verwachten:

Akkoord
U mag het artikel naar ons retourneren zonder extra kosten (m.u.v. vrachtkosten) 

 

Akkoord / 15% restock
U mag het artikel aan ons retourneren, 15% van het te crediteren bedrag zal in mindering worden gebracht

 

Niet akkoord
U mag het artikel niet aan ons retourneren, het artikel zal niet vergoed worden 

 

Credit na verkoop
U mag het artikel aan ons retourneren, het artikel wordt 2,5 tot 3 jaar in onze voorraad opgenomen, indien het artikel binnen de gestelde termijn wordt verkocht ontvangt u een credit  -/- 25% restock, mocht het artikel niet verkocht zijn binnen deze termijn, dan ontvangt u bericht of u het artikel terug wilt of dat wij het voor u kunnen vernietigen, een credit zal dan niet worden gemaakt

  

 

Nadat de beoordeling heeft plaatsgevonden stuurt u het beoordelingsformulier samen met het pakket retour. Het artikel moet binnen 30 dagen na akkoord bij ons zijn afgeleverd.

 

Indien deze procedures door u in acht zijn genomen zullen wij overgaan tot het crediteren van uw retour zending, zoals met u is overeengekomen. Indien de juiste procedure niet wordt gehanteerd zullen wij tot -/- 50% van het factuurbedrag niet aan u crediteren, of wij zenden het artikel aan u retour, eventuele kosten zullen in rekening worden gebracht.