• Grootste distributeur van Europa
  • Directe levering aan garages
  • 5 werkdagen levertijd vanuit Amerika
  • Advies op maat van specialisten

Technician on site

Onlosmakelijk met elkaar verbonden: software & cars. Geen enkele software op laptops, telefoons of andere moderne apparaten is ontworpen om gedurende langere tijd te functioneren zonder te crashen, glitchen (kortdurende storing) of vast te lopen. In een auto kunnen dergelijke fouten dodelijk zijn. Daarbij gaat het erom dat onder alle omstandigheden essentiële delen van de software goed blijven functioneren. Dus ook als de accu leeg raakt, als het stormt óf als een elektromotor van de besturing uitvalt. En dat alles bij plus veertig en min twintig graden Celsius.

Software update voor je auto?

Is de software in jouw Amerikaanse auto aan een update toe en heb je de nieuwste versie niet onder handbereik? Dan komt onze technician on site deze graag bij je installeren. Neem contact op en we plannen een afspraak bij jou op locatie in. 

Is jouw Amerikaan toevallig toch aan een onderhoudsbeurt toe? Ons zusterbedrijf, Pietersen Cars & Parts, is volledig gespecialiseerd in onderhoud, reparaties en schadeherstel van alle Amerikaanse automerken. Bij een onderhoudsbeurt plaatsen zij altijd de nieuwste updates qua software uit Amerika in de auto. Dat is ook belangrijk, die updates zorgen nl. weer voor een langere levensduur en een optimale rijervaring. 

Keep it moving. Safely!