• Grootste distributeur van Europa
  • Directe levering aan garages
  • 5 werkdagen levertijd vanuit Amerika
  • Advies op maat van specialisten

Onderhoud

Naast onze onderdelenvoorziening beschikken we bij ons zusterbedrijf  Pietersen Cars & Parts over een topteam aan technici in de werkplaats. Zij zijn volledig gespecialiseerd in het onderhoud van alle Amerikaanse automerken. Reparaties, onderhoud en schadeherstel voor alles kan de klant bij hen terecht. De know-how die zij in huis hebben behoort tot de beste van Nederland. De apparatuur waar zij mee werken is state-of-the-art en altijd gebruik makend van  originele en eerste klas kwaliteits onderdelen. Deze onderdelen worden direct uit ons magazijn geleverd.  

Wanneer heeft jouw auto onderhoud nodig?

In het algemeen gelden onderstaande regels:

  • kleine beurt na 15.000 kilometer of 1 jaar
  • grote beurt na  30.000 kilometer of 2 jaar

Rij je in een geheel nieuwe auto, dan krijg je een melding op het dashboard dat deze toe is aan een onderhoudsbeurt. Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. 

BOVAG-garantie

Op elke nieuwe US import car geeft Pietersen een garantie van twee tot drie jaar. Als BOVAG-lid geeft Pietersen ook een volledige garantie (3 tot 12 maanden) op de aankoop van je occasion.

Europese Mobiliteitspas 
Pech onderweg kan iedereen overkomen. Wat de leeftijd of onderhoudsstaat van je auto ook is. Om zeker te zijn van je mobiliteit, levert Pietersen bij elke US Import Car een Mobiliteitspas. Deze pas is geldig in heel Europa. Strand je onverhoopt onderweg, bel dan het nummer op deze pas. Zo helpen zij je snel weer op weg. Gegarandeerd.