• Grootste distributeur van Europa
 • Directe levering aan garages
 • 5 werkdagen levertijd vanuit Amerika
 • Advies op maat van specialisten

Amerikaanse autobanden

Amerikaanse auto-banden

De Verenigde Staten van Amerika is hét autoland bij uitstek! De grote afstanden en de ruim opgezette steden maken het daar onontbeerlijk om eigen vervoer te hebben. De Amerikaanse auto-industrie was vele decennia toonaangevend en niet alleen Amerikanen, maar ook Europeanen hebben mooie Amerikaanse auto’s in hun hart gesloten. Voor alle auto's geldt dat na verloop van tijd je banden slijten, die uiteraard vervangen dienen te worden. Bij Partscenter Holland kun je terecht voor al je Amerikaanse autobanden. Het maakt niet uit welk merk en welk type. Wij weten precies hoe we aan de best passende Amerikaanse autobanden voor jouw auto kunnen komen.

Diverse autobanden voor je Amerikaanse auto

White wall banden
De allereerste autobanden werden van natuurlijk rubber gemaakt. Natuurlijk rubber heeft een witte kleur. In de praktijk bleek echter dat ze te snel sleten en te weinig tractie hadden. Door toevoeging van roet verbeterde dit. Veel Amerikaanse banden hebben aan de zijkant wel die mooie witte kleur behouden. Deze white wall banden zijn vooral bekend bij klassieke Amerikaanse auto’s uit de jaren 50. White wall tires geven een mooie contrastwerking die ook bij een moderne Amerikaanse auto goed past. Wil jij white wall tires onder je auto? Partscenter Holland helpt je graag aan een nieuwe set white wall banden.

M+S banden voor je Amerikaanse auto
Het is verstandig om te kiezen voor Amerikaanse autobanden die afgestemd zijn op je gebruik, de weersomstandigheden en de seizoenen. In de zomer rij je op zomerbanden en in de winter zijn winterbanden veel veiliger en beter. Als je op je budget moet passen, heeft Partscenter Holland ook kwalitatief zeer goede budgetbanden voor je Amerikaanse auto. Speciaal zijn ook onze M+S banden. M+S banden staan ook bekend als Mud & Snow banden. Deze autobanden hebben een speciaal profiel waardoor ze goed bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden en jou en je auto veilig en zeker door sneeuw en modder voeren. Ideaal als je in een niet stedelijke omgeving woont.

Run-flat tires
We hebben het allemaal weleens mee gemaakt, tòch? Een lekke band is balen en komt altijd slecht uit! Met run-flat tires heb je de mogelijkheid om nog door te rijden, zij het met aangepaste snelheid. Banden in een run flat uitvoering presteren nog steeds, ook al ben je door een scherp voorwerp gereden. Als jij run-flat tires onder je auto wilt weet je in ieder geval zeker dat je, in geval van pech, nog genoeg kilometers kunt afleggen tot de dichtstbijzijnde garage waar professionals kunnen zorgen voor een oplossing.

Amerikaanse autobanden bestellen?

White wall banden, sportieve banden of winterbanden voor je Amerikaanse auto zijn in Europa vaak minder goed vindbaar als je het vergelijkt met banden van Europese of Japanse auto’s. Maar Partscenter Holland laat je eenvoudig Amerikaanse autobanden bestellen vanuit het comfort van je luie stoel. Wij hebben vrijwel alle mogelijke Amerikaanse autobanden online beschikbaar. Je hoeft bijvoorbeeld alleen je chassisnummer op te geven en je weet welke banden voor jouw auto geschikt zijn. Amerikaanse autobanden bestellen wordt daardoor wel erg easy. Wil je Amerikaanse autobanden kopen en doe je het online bij Partscenter Holland? Dan garanderen wij een spoedige afhandeling van je bestelling en een snelle levering. 

Bestsellers Amerikaanse autobanden

Partscenter Holland levert Amerikaanse autobanden voor de volgende merken:

 • Buick
 • Cadillac
 • Chevrolet
 • Dodge
 • Ford
 • Hummer
 • Infinity
 • Lincoln
 • Toyota

In dit lijstje staan de meest populaire Amerikaanse autobanden. Staat jouw merk er niet bij? Aarzel niet en vraag onze specialisten naar de mogelijkheden. Bel ons op 010 - 428 6318 of vul het contactformulier in. Partscenter Holland levert bijna alle zomerbanden, winterbanden en run-flat banden voor jouw Amerikaanse auto.