• Grootste distributeur van Europa
  • Directe levering aan garages
  • 5 werkdagen levertijd vanuit Amerika
  • Advies op maat van specialisten

Onze winkel

In onze winkel aan de Waalhaven Z.z. 6 in Rotterdam hebben wij samen met ons zusterbedrijf Pietersen Cars & Parts een Amerikaanse belevingswereld gecreëerd. Eenmaal binnen waan je je in de USA. In de winkel tref je een afwisselende voorraad aan van nieuwe en gebruikte USA import auto's zoals o.a. SUV's, musclecars en diverse merken pick-ups.

Amerikaanse auto's
Ben je op zoek naar een Amerikaanse auto? Pietersen importeert ook auto's op aanvraag. Loop gerust eens binnen en geef aan wat je wensen zijn voor de auto. Middels de contacten die zij hebben in Amerika gaan zij op zoek naar de perfecte import auto. Daarnaast regelen zij alles wat er nodig is om de auto op Nederlands kenteken te krijgen. Onderdelen worden uiteraard door ons aangeleverd vanuit ons meer dan 3.000 vierkante meter grote magazijn met ruim 80.000 onderdelen op voorraad. Zo kan er snel gehandeld worden bij onderhoud of reparaties. De monteurs van Pietersen Cars & Parts zijn gespecialiseerd in Amerikaanse auto's en bezitten de technische kennis voor reparaties en onderhoud. De apparatuur waar de monteurs in de werkplaats mee werken is dan ook state-of-the-art! Dag mag je ook verwachten van een Amerikaanse auto dealer die zijn sporen ruimschoots heeft verdiend, en inmiddels bijna 90 jaar ervaring en expertise in de spreekwoordelijke rugzak heeft zitten.

Merchandise
Tevens tref je in onze winkel een toffe shop aan met veel leuke must-haves aan merchandise. Wat te denken van je favoriete automerk t-shirt of sweater? Denk aan Ford Mustang, denk aan Chevrolet Camaro. Maak je look compleet met een cap op het bolletje of een keycord om je sleutels aan te hangen. Ook een ruime collectie tinsigns voor een lage prijs met grappige teksten of een afbeelding van je favoriete Amerikaanse auto. Tof om kado te geven óf om je man cave mee op te vrolijken. Live to laugh! Geen tijd om langs te komen? Shop dan lekker vanuit je luie stoel in onze merchandise webshop.

Openingstijden

Je kunt bij ons terecht van:

  • maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur
  • zaterdag                     van 09:00 tot 15:00 uur