• Grootste distributeur van Europa
  • Directe levering aan garages
  • 5 werkdagen levertijd vanuit Amerika
  • Advies op maat van specialisten

Amerikaanse automerken

Bij Partscenter Holland verkopen wij onderdelen en onderhoudsmiddelen van verschillende Amerikaanse automerken. Wanneer je dus in het bezit bent van een Amerikaanse auto; een SUV, MPV of pick-up, kun je bij ons terecht voor diverse onderhoudsproducten. Van filters, bougies en lampen tot complete bumpers en uitlaatsystemen.

Hieronder vind je een overzicht van onze Amerikaanse automerken:

Buick

Buick

"The Yank-tank"

Van grote, luxueuze slagschepen tot de nieuwste zuinige kleine modellen: Buick bewijst dat stijl nooit uit de mode raakt.


Pontiac

Pontiac onderdelen

"Fuel for the soul"

Hoewel het legendarische automerk in 2010 werd opgeheven, zijn de sportieve, prestatiegerichte modellen van Pontiac nog steeds geliefd bij een groot publiek.


Oldsmobile

Oldsmobile

"Boulevard beauty"

Meer dan honderd jaar lang stond Oldsmobile aan de top. Dat er nu alleen nog klassiekers, oldtimers en onderdelen verkrijgbaar zijn, maakt het merk alleen maar waardevoller.


GMC

GMC

"Kingsize power"

Eén brok Amerikaans geweld op wielen: de luxe SUV’s en enorme pick-ups van GMC. Stoer met een hoofdletter S.


Chrysler

Chrysler

"Seks on wheels"

Groot is goed en veel is lekker, is het motto van de monsterlijk snelle auto’s van Chrysler. Het Amerikaanse automerk is meer alive en kicking dan ooit tevoren.


Cadillac

Cadillac

"Drive DeLuxe"

Gegarandeerde exclusiviteit, ultiem rijcomfort en stevige performance? Noem die drie kenmerken in één zin en liefhebbers weten dat het alleen over de unieke modellen van Cadillac kan gaan. 


Corvette

Corvette

"For Real Speed"

De legendarische sportwagens van het Amerikaanse automerk Corvette staan bekend om hun stoere uitstraling, uitstekende wegligging en ongeëvenaard race-DNA.


Chevrolet

Chevrolet

"The Bestseller"

Het iconische Chevrolet, ook wel Chevy genoemd, maakt auto’s van wereldklasse. Hun prijswinnende modellen zijn gemaakt om aan alle wensen van de bestuurder te voldoen.

Dodge

Dodge

"Drives You Anywhere"

De American muscles van de pick-ups en terreinwagens Dodge zijn wereldberoemd. De mix van stevige PK’s, Amerikaanse luxe en rotsvaste betrouwbaarheid vind je in elk model.


Ford

Ford

"American Classic"

Het innovatieve Ford US is in Amerika een van de ‘Grote Drie’. Ruimte, comfort en de nodige PK’s: auto’s waarin alles draait om een maximale rijervaring.