• Grootste distributeur van Europa
  • Directe levering aan garages
  • 5 werkdagen levertijd vanuit Amerika
  • Advies op maat van specialisten

GMC auto onderdelen

GMC auto-onderdelen

Op een méér dan comfortabele manier achter het stuur zitten? Dat doe je in een GMC. Like A Pro zoals ze zelf zeggen. Een grote mond, iets te glimmende tanden en een gewicht waar je u tegen zegt... Yep, de nieuwe GMC Sierra is nog steeds stereotypisch Amerikaans. Hij is afgeleid van de Chevrolet Silverado en heeft een kleine primeur. De Sierra is namelijk te bestellen met een laadbak van koolstofvezel. En dat scheelt gewoon even 29 kilogram. Sowieso is de GMC lichter geworden dan zijn voorganger. Hij is deels opgetrokken uit aluminium en weegt daardoor ongeveer 200 kilogram minder. Niet dat de GMC daarmee een lichtgewicht wordt, want ga er maar vanuit dat hij nog steeds dik boven de 2000 kilogram zit (GMC en Chevrolet doen erg geheimzinnig over hoe veel de Sierra en Silverado nou eigenlijk wegen).

GMC heeft met zijn high performance voertuigen zijn waarde en kracht in alle specificieke klassen bewezen. En dat al 116 jaar lang. Bij de high performance auto's van GMC horen uiteraard high performance onderdelen. Moet er dan toch een keer een GMC onderdeel vervangen worden dan kun je eenvoudig en snel bij Partscenter Holland terecht. We have the parts to keep you running Like A Pro.

GMC onderdelen online bestellen

Partscenter Holland is dé grootste specialist in Nederland op het gebied van GMC auto onderdelen. Wij zijn continu op zoek naar manieren om onze selectie auto onderdelen te vergroten. Hiermee helpen wij onze klanten voor een goede prijs aan de beste kwaliteit! Uiteraard geleverd binnen de kortst mogelijke tijd. Bij ons ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar auto onderdelen voor je:

GMC Sierra GMC Sonemav
GMC Canyon GMC Topkick
GMC Vandura GMC Safari
GMC Savana GMC Jimmy
GMC Typhoon GMC Typhoon-V
GMC Yukon GMC Envoy
GMC Acadia

Een ruim assortiment aan GMC-onderdelen, onderhoudsmiddelen maar ook banden vind je in ons 3.000 vierkante meter grote magazijn in Rotterdam. Ben je op zoek naar één van de volgende auto onderdelen:

  • distributiekap
  • oliefilter
  • tussenbak
  • ophanging 
  • airco
  • achterruit

Zeker als je zelf op zoek gaat naar GMC onderdelen, loop je de kans veel geld kwijt te zijn. Vooral parts voor de klassieke GMC's kunnen een vermogen kosten, vanwege hun verzamelwaardige karakter. Daar komen dan ook nog transportkosten en invoerrechten bij. Echter, Partscenter Holland heeft een zeer groot assortiment GMC onderdelen te koop. Bestel je via ons de benodigde auto onderdelen, dan heb je ze in de regel snel in huis en betaal je een marktconforme prijs, zonder extra's. Zoek je een betrouwbare en snelle leverancier die veel auto onderdelen te koop heeft, dan is Partscenter Holland je beste keuze. Naast het bestellen van je GMC parts kun je bij ons namelijk ook terecht voor technisch advies van mensen die veel ervaring hebben met onderhoud aan GMC en andere Amerikaanse merken. Partscenter Holland biedt je dus niet alleen voordeel en service, maar ook zekerheid.

GMC specialist nodig?

Partscenter Holland is een specialist in auto-onderdelen voor GMC auto's. We hebben vele jaren ervaring en hebben een goed beeld van het aantal GMC's en de diverse modellen die op de Nederlandse wegen rijden. Onze voorraadpositie, voornamelijk vanuit ons grote magazijn in Rotterdam, is hier op ingespeeld. We beschikken daar over een zeer ruim magazijn en je kunt ervan uitgaan dat we de meeste courante GMC parts gewoon uit voorraad kunnen leveren. Ook als je op zoek bent naar classic GMC parts, is de kans groot dat wij ze hebben liggen. Als je op onze website mogelijke GMC parts hebt gevonden, kun je heel eenvoudig nagaan of ze voor jouw GMC geschikt zijn. Je geeft eenvoudigweg je chassisnummer op en je ziet meteen of het bewuste onderdeel in je auto past. Toch nog vragen? Neem dan even contact met ons op en een GMC specialist helpt je graag verder!