• Grootste distributeur van Europa
  • Directe levering aan garages
  • 5 werkdagen levertijd vanuit Amerika
  • Advies op maat van specialisten

Corvette onderdelen

Corvette auto-onderdelen

Corvette: een legendarisch merk en 'engineered to perform'! Prince zong er ooit over, zijn 'Little Red Corvette'. Prince zingt inmiddels niet meer, maar de 'Little Red Corvette' rijdt waarschijnlijk nog gewoon rond. Is dat laatste niet het geval, en moet er een onderdeel vervangen worden, weet dan dat je bij Partscenter Holland terecht kan voor alle Corvette onderdelen. Voor jouw Corvette leveren wij pure kwaliteit onderdelen. Of het nu om een oldtimer gaat of om een recente versie. Bij de high performance auto's van Corvette horen high performance onderdelen. No doubt about that!

Corvette auto-onderdelen: gebruikt of nieuw? 

Ben jij een trotse bezitter van een Corvette en op zoek naar nieuwe of gebruikte onderdelen? Bij Partscenter Holland hebben wij een riant assortiment Amerikaanse auto-onderdelen. We zijn dé grootste specialist in Nederland op het gebied van Amerikaanse Corvette onderdelen. Naast een grote voorraad kunnen specifieke onderdelen snel worden besteld in Amerika. Afhankelijk van het onderdeel, kun je een onderdeel soms al binnen 5 werkdagen in huis hebben!

Corvette van 1953 tot aan vandaag
In1953 werd de Corvette C1 Roadster geïntroduceerd tijdens de Motorama in het Waldorf Astoria hotel in New York. Deze editie ging de boeken in als hét event waar de legendarisch Corvette voor het eerst te zien was. Corvette is één van de merken uit de General Motors-groep. Pas sinds 2005 is het een afzonderlijk automerk. Tot die tijd was het de modelnaam van de sportiefste auto uit de Chevrolet-family. Pas sinds 2005 is het een afzonderlijk automerk. Toen Chevrolet de naam Daewoo (such a shame!) aan nam, is besloten om van Corvette een afzonderlijk merk te maken in Europa. In de VS behoort het nog steeds tot zijn eigen familie: Chevrolet. Van de C1 uit '53 tot de in november '17 gelanceerde ZR1, in zowel een hardtop als convertible uitvoering verkrijgbaar, Corvette blijft magisch!

Partscenter Holland is dé Corvette specialist in Nederland. Wij zijn een groothandel in auto-onderdelen, speciaal gericht op de liefhebber en bezitter van Amerikaanse auto's. In Rotterdam hebben we een groot magazijn met ruim 80.000 producten op voorraad. Daarnaast bezitten we een vestiging in Dallas, Texas, van waaruit we frequent Corvette parts geleverd krijgen. Ben je op zoek naar Chevy Corvette parts in Nederland, neem dan zeker contact met ons op.

Corvette parts online bestellen

Misschien denk je dat je dit het beste zelf kunt doen. Waarom zou je niet zelf Corvette parts uit de USA bestellen? Hou dan wel rekening met het volgende. Zeker de oudere Corvettes uit de jaren vijftig, zestig en zeventig zijn ware collector's items. De meeste Amerikaanse leveranciers weten dit maar al te goed en vragen dus de hoofdprijs voor hun onderdelen. Partscenter Holland heeft door de jaren heen een groot netwerk aan dealers en leveranciers in de USA opgebouwd. Wil je originele onderdelen van goede kwaliteit tegen een normale marktprijs? Dan is Partscenter Holland hét adres om de benodigde kwaliteit onderdelen te bestellen, geleverd binnen de kortst mogelijke tijd. 

Bij de gebruikte onderdelen kun je onder andere denken aan:

  • Bumpers
  • Plaatwerk
  • Sierlijsten
  • Bougies
  • Oliefilters
  • Luchtfilters
  • Benzinefilters


Zoals gezegd kent de Chevrolet Corvette momenteel zeven generaties. Wil je Corvette onderdelen bestellen, dan is het dus van belang om te weten uit welke generatie jouw Corvette afkomstig is. Partscenter Holland heeft voor alle generaties Corvette onderdelen te koop:

Corvette C1 Corvette C2
Corvette C3 Corvette C4
Corvette C5 Corvette C6
Corvette Z06 Corvette Stingray
Corvette ZR1

Wil je bij ons Corvette parts online bestellen, dan hebben we in principe alleen je chassisnummer nodig. Die geef je in op onze website onder 'buy car parts' en je ziet meteen welke onderdelen voor jou geschikt zijn en ook of we ze direct kunnen leveren. Reguliere onderdelen leveren we in principe uit voorraad. Maar het kan voorkomen dat je op zoek bent naar hele specialistische items. Het zou heel goed kunnen dat we ook de specialistische onderdelen gewoon uit voorraad kunnen leveren of dat we je - eventueel tijdelijk - een alternatief kunnen aanraden. Wat je ook nodig hebt, wij zorgen ervoor dat de juiste Corvette parts zo snel mogelijk in Nederland zijn. Customize your classic or young one!

Partscenter Holland is dé Corvette specialist en de beste keus voor alle onderdelen van Amerikaanse automerken. Wij leveren zowel aan vakgarages als aan particulieren.

Corvette merchandise

Ben je op zoek naar Corvette merchandise? Neem dan eens een kijkje onder 'merchandise', en bestel eenvoudig online. Het aanbod is divers, zoals caps, riemen, sjaals en hoodies. Wat dat betreft voor iedere Corvette liefhebber leuke merchandise om te bestellen voor jezelf of cadeau te doen aan vrienden en familie.