• Grootste distributeur van Europa
  • Directe levering aan garages
  • 5 werkdagen levertijd vanuit Amerika
  • Advies op maat van specialisten

Chrysler onderdelen

Chrysler auto-onderdelen

Chrysler kwam tot stand in 1925. De Airflow (1934) werd als één van de eerste auto’s in een windtunnel gezet. Een nagenoeg onbekende Amerikaan is de Chrysler Town & Country (later Voyager), die tussen 1982 en 1988 op de bestellijsten te vinden was. Een Amerikaan die op het voor Chrysler zeer belangrijke K-platform rondgaat en feitelijk de redding was voor de fabrikant. Op de K-basis werden relatief goedkope modellen met voorwielaandrijving op de markt gebracht. In 1984 pionierde Chrysler met de Voyager, een Multi Purpose Vehicle (MPV). Onder de naam Daimler-Chrysler fuseerden Chrysler en Daimler-Benz in 1998. Uit dat huwelijk kwam de indrukwekkende 300C, een hoge middenklasser met zes- of achtcilinders. De PT Cruiser, een compacte retro-auto, was succesvol met 1,2 miljoen gebouwde auto’s. Het merk heeft de Europese markt verlaten en is nu onderdeel van Fiat Chrysler Automobiles.

Auto-onderdelen Chrysler

Partscenter Holland is dé grootste specialist in Nederland op het gebied van Chrysler auto-onderdelen. Wij zijn continu op zoek naar manieren om onze selectie auto-onderdelen te vergroten. Hiermee helpen wij onze klanten voor een goede prijs aan de beste kwaliteit. Uiteraard geleverd binnen de kortst mogelijke tijd. Bij ons ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar Chrysler auto onderdelen voor je:

Chrysler Lebaron Chrysler New Yorker
Chrysler Caravan Chrysler Voyager
Chrysler Stratus Chrysler Sebring
Chrysler Imperial Chrysler Neon
Chrysler 300M Chrysler Aspen
Chrysler Avenger Chrysler Cirrus
Chrysler Concorde Chrysler Cordoba
Chrysler Crossfire Chrysler Daytona
Chrysler Fifth Avenue Chrysler Intrepid
Chrysler Lancer Chrysler Laser
Chrysler Newport Chrysler Pacifica
Chrysler PT Cruiser Chrysler Saratoga
Chrysler Town and Country Chrysler Viper
Chrysler Grand Voyager 


Een ruim assortiment aan Chrysler onderdelen en onderhoudsmiddelen vind je in ons 3.000 vierkante meter grote magazijn in Rotterdam. Ben je op zoek naar onderdelen zoals bougies, oliefilters, luchtfilters, benzinefilters, olie, remblokken, remschijven, remslangen, bougiekabels, verdeelkap, rotor, fuseekogels, stuurkogels, wiellagers, sensoren of een ander specifiek onderdeel voor jouw Amerikaanse auto? Wij hebben het op voorraad. Is een specifiek onderdeel niet op vooraad? Dan bestellen we dit voor bij ons kantoor in Dallas, Texas. Daardoor halen wij zelfs de meest bijzondere Chrysler onderdelen razendsnel voor je in huis! 

Ben je op zoek naar Chrysler Voyager onderdelen of weet je niet precies welke Chrysler Sebring onderdelen je nodig hebt om je auto weer tip-top in orde te maken? Als je via Partscenter Holland je Chrysler parts bestelt, hebben we vaak aan je chassisnummer genoeg. De meest courante Chrysler PT cruiser onderdelen maar ook de meer zeldzame Chrysler Le Baron onderdelen leveren we uit voorraad, of we weten hoe we ze zo spoedig mogelijk in huis kunnen krijgen. Vooral als je echt klassieke onderdelen voor Chrysler oldtimers nodig hebt, bieden we je gemak en voordeel. Door onze zeer goede contacten met Amerikaanse dealers weten we ook de zeldzaamste onderdelen te vinden.

Chrysler parts in Nederland

Partscenter Holland is een groothandel en importeur van alle mogelijke Amerikaanse auto-onderdelen. Al sinds 1976 leveren wij Chrysler parts voor nieuwe modellen, maar ook kunnen we zonder problemen aan classic Chrysler parts komen. Zo leveren wij veel sterke en kwalitatieve producten als:

  • Chrysler Voyager onderdelen
  • Chrysler Sebring onderdelen
  • Chrysler PT Cruiser onderdelen
  • Chrysler Le Baron onderdelen

Chrysler specialist nodig?

Wil je advies of overleg met een Chrysler specialist over welk onderdeel je nodig hebt voor jouw Amerikaanse auto? Onze deskundige adviseurs helpen je graag verder. Neem contact met ons op, houd het chassisnummer bij de hand en wij zorgen dat je het juiste onderdeel zo snel mogelijk in huis hebt – vaak al binnen 24 uur! Bestel je auto onderdelen bij de Chrysler specialist: Partscenter Holland.