• Grootste distributeur van Europa
  • Directe levering aan garages
  • 5 werkdagen levertijd vanuit Amerika
  • Advies op maat van specialisten

Cadillac onderdelen

Cadillac auto-onderdelen

Cadillac er is geen ander automerk waar zoveel liedjes over zijn gemaakt! Van Elvis tot aan Lorde! Wegdromen bij namen als de Eldorado Biarritz Convertible, Fleetwood of Seville. Verliefd worden op de nieuwe generatie zoals de robuuste SRX, de sterke lijnen van de Escalade, de geraffineerde XT5 of het paradepaard CT6. Volgend jaar, in 2019, moet de XT4 naar Nederland komen. Daarmee wordt de hier leverbare SUV-familie van het merk, momenteel bestaande uit de XT5 en de Escalade, uitgebreid met een compacter model. Verder zijn de ATS Coupé, ATS Sedan, CTS, CT6 en V-versies van de ATS en CTS in Nederland te krijgen. Cadillac: voor historische en moderne charme. Van iconic tailfin tot aan de mooie vloeiende lijnen van de nieuwe generatie. Je zou er in willen rijden naar het einde van de wereld. Dat kan. Totdat er een keertje iets stuk gaat. Weet dan dat je voor Cadillac auto-onderdelen simpelweg bij Partscenter Holland terecht kunt.  

Cadillac auto-onderdelen kopen?

Ben jij een klassieke of moderne Cadillac liefhebber en op zoek naar onderdelen? Wij hebben een royale voorraad aan Amerikaanse auto-onderdelen. Wij zijn dé grootste specialist in Nederland op het gebied van Cadillac onderdelenBij ons zijn Cadillac onderdelen te koop die, als deze op voorraad zijn, binnen 48 uur geleverd kunnen worden. Omdat wij ook dagelijks leveringen uit Amerika ontvangen kunnen we vaak zelfs garanderen dat zeer specifieke onderdelen snel in huis zijn.

Cadillac onderscheidend en innovatief

De nieuwe modellen met de laatste technologie uitgerust. Zoals zij zelf zeggen: de evolutie van het auto rijden stopt nooit. Dat geldt ook voor de door ons geleverde onderdelen. Of je nu in een ouder of nieuwer model Cadillac rijdt, bij Partscenter Holland kun je simpelweg de benodigde onderdelen bestellen. Wij zijn continu op zoek naar manieren om onze selectie auto-onderdelen te vergroten. Of je nu Cadillac Eldorado onderdelen, Cadillac Seville onderdelen of Cadillac SRX onderdelen zoekt, samen komenwe er altijd uit. Onze klanten helpen wij graag voor een goede prijs aan de beste kwaliteit. Uiteraard geleverd binnen de kortst mogelijke tijd. Bij Partscenter Holland zijn nieuwe en vakkundig gereviseerde onderdelen te koop zoals:

  • Stuurhuis
  • Drijfstangen
  • Motorhuis
  • Aandrijfassen
  • Oliepompen
  • Achterruiten
  • Uitlaten

Grijpen we dan een keer mis, dan kun je er op rekenen dat we deze via ons kantoor in Dallas, Texas voor jou bestellen. Op deze manier beschikt jouw Cadillac binnen no time over exact het juiste onderdeel waarmee je weer snel de weg op kunt. Onder 'buy car parts' vind je de benodigde producten en kun je makkelijk filteren op de verschillende types en merken. Ben jij op zoek naar gebruikte Cadillac onderdelen dan ben je bij ons aan het juiste adres. In ons 3.000 vierkante meter grote magazijn in Rotterdam tref je een riant assortiment onderdelen en onderhoudsmiddelen aan. Partscenter Holland levert zowel aan vakgarages als aan particulieren. Wij leveren o.a. onderdelen voor de volgende modellen:

Cadillac ATS Cadillac CTS
Cadillac CT6 Cadillac XT5
Cadillac Escalade Cadillac SRX
Cadillac XLR Cadillac DTS
Cadillac Seville Cadillac STS-V
Cadillac Deville Cadillac Fleetwood
Cadillac Eldorado Cadillac Allante
Cadillac Calais
Cadillac specialist nodig?

Wil je advies of overleg met een Amerikaanse Cadillac specialist over welk onderdeel je nodig hebt voor jouw Amerikaanse auto? Ons team van specialisten helpen je graag verder. Bel ons, houd het chassisnummer bij de hand en wij zorgen dat je het juiste onderdeel zo snel mogelijk in huis hebt - vaak al binnen 24 uur! Wij garanderen 100% tevredenheid. Met minder nemen we geen genoegen. Wil je verzekerd zijn van goede onderdelen maar absoluut niet teveel betalen? Dan moet je kiezen voor de beste prijs en kwaliteits verhouding. Partscenter Holland hét beste adres voor Amerikaanse auto-onderdelen.