Meer merken

Hieronder vindt u een overzicht van onze Amerikaanse automerken:

 

 
Buick onderdelen & onderhoud

Buick
The Yank-tank

Pontiac onderdelen & onderhoud

Pontiac
Fuel for the soul

Oldsmobile onderdelen & onderhoud

Oldsmobile
Boulevard beauty

Van grote, luxueuze slagschepen tot de nieuwste zuinige kleine modellen: Buick bewijst dat stijl nooit uit de mode raakt. »» Hoewel het legendarische automerk in 2010 werd opgeheven, zijn de sportieve, prestatiegerichte modellen van Pontiac nog steeds geliefd bij een groot publiek. »» Meer dan honderd jaar lang stond Oldsmobile aan de top. Dat er nu alleen nog klassiekers, oldtimers en onderdelen verkrijgbaar zijn, maakt het merk alleen maar waardevoller. »»
 
GMC onderdelen & onderhoud

GMC
Kingsize power

Chrysler onderdelen & onderhoud

Chrysler
Seks on wheels

Cadillac onderdelen & onderhoud

Cadillac
Drive DeLuxe

Eén brok Amerikaans geweld op wielen: de luxe SUV’s en enorme pick-ups van GMC. Stoer met een hoofdletter S. »» Groot is goed en veel is lekker, is het motto van de monsterlijk snelle auto’s van Chrysler. Het Amerikaanse automerk is meer alive en kicking dan ooit tevoren. »» Gegarandeerde exclusiviteit, ultiem rijcomfort en stevige performance? Noem die drie kenmerken in één zin en liefhebbers weten dat het alleen over de unieke modellen van Cadillac kan gaan. »»
 
Corvette onderdelen & onderhoud

Corvette
For Real Speed

Chevrolet onderdelen & onderhoud

Chevrolet
The Bestseller

Dodge onderdelen & onderhoud

Dodge
Drives You Anywhere

De legendarische sportwagens van het Amerikaanse automerk Corvette staan bekend om hun stoere uitstraling, uitstekende wegligging en ongeëvenaard race-DNA. »»

Het iconische Chevrolet, ook wel Chevy genoemd, maakt auto’s van wereldklasse. Hun prijswinnende modellen zijn gemaakt om aan alle wensen van de bestuurder te voldoen. »»

De American muscles van de pick-ups en terreinwagens Dodge zijn wereldberoemd. De mix van stevige PK’s, Amerikaanse luxe en rotsvaste betrouwbaarheid vind je in elk model. »»

 
Ford onderdelen & onderhoud

Ford
American Classic

       

Het innovatieve Ford US is in Amerika een van de ‘Grote Drie’. Ruimte, comfort en de nodige PK’s: auto’s waarin alles draait om een maximale rijervaring. »»