• Grootste distributeur van Europa
  • Directe levering aan garages
  • 5 werkdagen levertijd vanuit Amerika
  • Advies op maat van specialisten

Amerikaanse Ford onderdelen

Ford auto-onderdelen

Met een breed scala en diversiteit aan modellen heeft Ford een reputatie opgebouwd welke zich onderscheid van alle andere automerken: 'Performance and powerful vehicles'. Niet voor niets bestaat een legendarisch type als de Ford Mustang dan ook al meer dan 50 jaar. Moet er dan toch een keer een Ford onderdeel vervangen worden dan kun je eenvoudig en snel bij Partscenter Holland terecht.

Ford onderdelen kopen?

Ben jij Amerikaans autoliefhebber en op zoek naar gebruikte Ford onderdelen? Bij Partscenter Holland hebben wij een breed assortiment Amerikaanse auto onderdelen. Wij zijn dé grootste specialist in Nederland op het gebied van Amerikaanse Ford onderdelen. Naast een grote voorraad kunnen onderdelen snel worden besteld in Amerika. Afhankelijk van het onderdeel, kun je een onderdeel soms al binnen 5 werkdagen in huis hebben!

Ford blaast oude modellen nieuw leven in
Na 50 jaar heeft Ford aangekondigt dat de Mustang Bullit, welke in 1968 voor het eerst werd geintroduceerd, in een nieuw jasje wordt gestoken. De Amerikaanse autobouwer liet dit weten op de North American International Auto Show. Daarnaast liet Ford eerder al weten ook plannen te hebben met de legendarische terreinwagen: de Ford Bronco. Naar verwachting wordt deze oude terreinwagen vanaf 2019 in Europa verwacht.

Mocht je toch liever in de oude Amerikaanse modellen blijven rijden, dan kun je natuurlijk bij Partscenter Holland eenvoudig de benodigde onderdelen bestellen. Wij zijn continu op zoek naar manieren om onze selectie auto onderdelen te vergroten. Hiermee helpen wij onze klanten voor een goede prijs aan de beste kwaliteit. Uiteraard geleverd binnen de kortst mogelijke tijd. Bij de onderdelen kun je denken aan onder andere:

  • Bumpers
  • Plaatwerk
  • Sierlijsten 
  • Bougies 
  • Oliefilters 
  • Luchtfilters 
  • Benzinefilters


Is een specifiek onderdeel niet op vooraad? Dan bestellen we dit voor bij ons kantoor in Dallas, Texas. Daardoor halen wij zelfs de meest bijzondere Ford onderdelen razendsnel voor je in huis! Onder 'buy car parts' vind je de benodigde producten en kun je eenvoudig filteren op de verschillende types en merken.

Diverse onderdelen beschikbaar voor meerdere modellen

Bij ons ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar gebruikte Ford onderdelen van:

Ford Contour Ford Cougar  Ford Crown Victoria
Ford Fairlane Ford Fairmont Ford LTD
Ford Maverick Ford Mustang Ford Probe
Ford Puma Ford Ranchero Ford Taurus
Ford Thunderbird Ford Torino Ford Galaxy
Ford Windstar Ford Aerostar Ford Freestar
Ford Econoline Ford E150 Ford E250
Ford E350 Ford Bronco  Ford Edge
Ford Escape Ford Excursion Ford Expedition
Ford Explorer Ford Freestyle Ford Fusion
Ford F150 Ford F150 Harley Davidson Ford F250
Ford F350 Ford F150 Raptor


Een ruim assortiment aan onderdelen en onderhoudsmiddelen vind je in ons 3.000 vierkante meter grote magazijn in Rotterdam. Partscenter Holland levert zowel aan vakgarages als aan particulieren.

Ford specialist nodig?

Wil je advies of overleg met een Amerikaanse Ford specialist over welk onderdeel je nodig hebt voor jouw auto? Onze deskundige adviseurs helpen je graag verder. Bel ons, houd het chassisnummer bij de hand en wij zorgen dat je het juiste onderdeel zo snel mogelijk in huis hebt – vaak al binnen 24 uur! Wij garanderen 100% tevredenheid. Met minder nemen we geen genoegen. Wil je verzekerd zijn van goede onderdelen maar absoluut niet teveel betalen? Dan moet je kiezen voor de beste prijs en kwaliteits verhouding. Kies voor de auto onderdelen van Partscenter Holland!